Als u wilt worden opgelicht, “verdient Google thuis veel geld” en klikt u op links. Het is geen geheim dat internet een beerput kan zijn van oplichters en cybercriminelen. Gelukkig zijn er tal van legitieme manieren om thuis geld te verdienen door online te werken.

We hebben het zware werk voor je gedaan en deze ongelooflijke lijst samengesteld met legitieme manieren waarop je thuis en onderweg geld kunt verdienen. Alleen omdat je thuis werkt, wil nog niet zeggen dat je op je konijnenpantoffels kunt zitten. Je hebt werk te doen. Tik of klik hier voor productiviteitstools om te helpen.

Voor sommige van deze banen zijn interviews en tests nodig. Kom op, net zoals er geen Nigeriaanse prins wacht om je talloze miljoenen dollars te sturen, is er geen gemakkelijke manier om online geld te verdienen. Je moet nog steeds werken voor je salaris! Hier is een geweldige manier om te beginnen.

1. Transcriptie

U kunt geld verdienen met typen voor andere mensen. Een arts of een lokaal ziekenhuis heeft bijvoorbeeld mogelijk niet het personeel of de tijd om alles op te schrijven wat ze opschrijven.

Je hebt de tijd en met sommige apparatuur zoals oortelefoons kun je beginnen met transcriberen voor geld. Het beste deel van transcriberen, zoals andere hier genoemde banen, is dat je het vanuit huis volgens je schema kunt doen.

Tip: Zoek werk op sites zoals Dagelijkse transcriptie of via andere vacaturesites zoals Indeed. Daar kunt u specifiek zoeken naar posities van medische transcriptors of een meer algemene zoekopdracht uitvoeren naar posities van transcriptors op verschillende gebieden.

2. Freelancen

Ben jij een goede schrijver? Heb jij een talent voor goede grammatica of het draaien van complexe inhoud in gemakkelijk te begrijpen taal die mensen graag lezen?

Als freelanceschrijver kun je snel geld gaan verdienen. U kunt sites zoals JournalismJobs.com, Indeed, WriterAccess en anderen zoals freelancer bekijken. U kunt ook Upwork bezoeken om aanbiedingen voor freelance schrijfopdrachten te bekijken, samen met andere opties.

Bekijk Vuljespaarpot online geld verdienen tips. Je kun daar nagaan hoe je kunt mails lezen voor geld.

3. Blogger

Vind je het leuk om te schrijven? Ben je goed in het online trekken van mensen met leuke foto’s en grappige zinnen?

Start een blog en zodra je een paar honderdduizenden volgers hebt, kun je geld verdienen met adverteren. U kunt bijvoorbeeld snel een blog maken op Google’s Blogger.